?>

Gemlik'te elektrikli otobüs dönemi başlıyor

Gemlik'te toplu ulaşımda konfor ve rahatlığı artırması hedeflenen elektrikli otobüsler için test amaçlı yolcu taşımacılığı başladı. Gemlik 73 No'lu Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi'nin 21 elektrikli otobüsten oluşan projesinde ilk adım atıldı.

Bursa - 10 saat önce

Gemlik'te toplu ulaşım hizmetlerinde yeni bir dönemin kapısı aralanıyor. Ulaşımda konforu artırması ve yolculara daha rahat bir seyahat imkânı sunması hedeflenen elektrikli otobüsler, test amaçlı yolcu taşımacılığına başladı.Gemlik 73 No'lu Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah İnce, ilçede 21 elektrikli otobüsle hayata geçirilmesi planlanan proje kapsamında ilk seferlerin başladığını duyurdu.

Esnaf temsilcileri otobüsü inceledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren elektrikli otobüsü, Kooperatif Başkanı Abdullah İnce ile birlikte Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle ve kooperatif yönetimi karşıladı.Elektrikli otobüste incelemelerde bulunan heyet, araç hakkında bilgi alarak yeni ulaşım hizmetini değerlendirdi.

İnce'den destek veren yöneticilere teşekkür

Gemlik 73 No'lu Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah İnce, projeye sağlanan desteklerden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba ve BURULAŞ Genel Müdürü Kürşat Çapar'a teşekkür etti.İnce, Gemlik'in toplu ulaşımına katkı sağlayacak bu hizmetin hayata geçirilmesi için kendilerine destek veren yöneticilerin önemine dikkat çekerek, "Bizlerin önünü açan ve her fırsatta desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba'ya ve BURULAŞ Genel Müdürü Kürşat Çapar'a Gemlik halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
Test seferlerinin başlamasıyla birlikte Gemlik'te elektrikli otobüslerin toplu ulaşımda kullanılması yönünde önemli bir adım atılmış oldu.

https://www.turkhaber.com/haber/mudanya-belediye-baskani-dalgic-ayagimizi-yorganimiza-gore-uzatiyoruz-4158348.html

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'dan yola çıkan ve 11 kişinin hayatını kaybettiği tur otobüsü kazasında yeni gelişme

2026-10-11 15:12 - Bursa

Büyükşehir'de 9 müdür vekili ataması yapıldı

2026-10-15 18:43 - Bursa

Üç palamut 100 TL'den satılmaya başlandı

2026-10-12 15:03 - Gündem

Bakan Çiftçi'den açıklama: Bursa'dan İzmir'e giden tur otobüsü kaza yaptı: 11 ölü 26 yaralı!

2026-10-11 13:16 - Bursa

Manisa'daki kazada ölen ve yaralanan Bursalıların kimlikleri belirlendi.

2026-10-11 18:54 - Bursa

Trump, canlı yayında idam kararından geri adım attı

2026-10-16 09:27 - Dünya

Bursa'dan İzmir'e giden tur otobüsü kazasında 11 kişi hayatını kaybetti: Son durumu Manisa Valisi açıkladı

2026-10-11 14:16 - Bursa

Bursa'dan hareket eden yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 11 ölü 26 yaralı

2026-10-11 12:53 - Bursa

Prostat kanseri olduğunu belirten Nilüfer Belediyesi Eski Başkanı Turgay Erdem, mahkemeden tahliyesini talep etti

2026-10-14 15:43 - Bursa

Özlüce'de silah sesleri vatandaşları korkuttu

2026-10-14 23:30 - Bursa

İlgili Haberler

Büyükşehir ekiplerinden sahillerde temizlik çalışması

21:14 - Bursa

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç: "Özgürlükler ile hukuki sorumluluklar birbirinin alternatifi değildir"

20:16 - Bursa

BUDO'nun 12 seferi iptal edildi

20:10 - Bursa

Başkan Usta'dan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Ziyaret

19:29 - Bursa

WhatsApp radar grubuna operasyon: 8 gözaltı

17:58 - Bursa

Günün Manşetleri

Büyükşehir ekiplerinden sahillerde temizlik çalışması

21:14 - Bursa

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras, CHP’den istifa etti

21:00 - Siyaset

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç: "Özgürlükler ile hukuki sorumluluklar birbirinin alternatifi değildir"

20:16 - Bursa

BUDO'nun 12 seferi iptal edildi

20:10 - Bursa

Kocaeli’de denizde bulunan cesedin sel sularına kapılan eski muhtara ait olduğu ortaya çıktı

19:19 - Asayiş