?>

Kestel Belediyesi'nin asfalt mesaisi sürüyor

Kestel Belediyesi, ilçe genelinde 20 bin ton asfalt serimiyle ulaşım altyapısını güçlendiriyor

Bursa - 2 saat önce

Kestel Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların daha güvenli, konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe genelinde toplam 20 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilmesi planlanırken, çalışmalar etap etap mahallelerde devam ediyor.

 FARKLI NOKTALARDA EŞ  ZAMANLI ASFALT SERİM ÇALIŞMASI

Ulaşım alanında kapsamlı bir çalışma programı yürüten Kestel Belediyesi, asfalt serim çalışmalarını ilçenin farklı noktalarında eş zamanlı olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Ahmet Vefik Paşa, Vani Mehmet, Kale ve Yeni Mahalle'de asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Toplam 20 bin ton asfalt hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalarla yıpranan yollar modern bir görünüme kavuşturulurken, ulaşım altyapısı da daha güçlü ve güvenli hale getiriliyor. Sahada yoğun mesai harcayan Kestel Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt serimini titizlikle sürdürüyor.

YOLLAR YENİLENİYOR, SÜRÜŞ GÜVENLİĞİNİ ARTIRACAK DÜZENLEMELER YAPILIYOR 

Çalışmalar kapsamında yollar yenilenirken, sürüş güvenliğini artıracak düzenlemeler de eş zamanlı olarak hayata geçiriliyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, ilçe genelinde planlanan asfalt programının kararlılıkla sürdüğünü belirterek şunları söyledi:
"Kestel'imizin her mahallesine aynı hassasiyet ve aynı hizmet anlayışıyla yaklaşmaya devam ediyoruz. Ulaşım, vatandaşlarımızın günlük yaşamını doğrudan etkileyen en önemli hizmet alanlarından biri. Bu anlayışla ilçe genelinde toplam 20 bin ton asfalt serimini kapsayan kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Ahmet Vefik Paşa, Vani Mehmet, Kale ve Yeni Mahalle'mizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz, hemşehrilerimizin daha güvenli, daha konforlu ve daha kaliteli yollarda ulaşım sağlamasıdır."
Başkan Erol sözlerini şöyle sürdürdü:
"Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, önceliklerimizi buna göre belirliyoruz. Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmadan ilçemizin her noktasına hizmet ulaştırmak için gayret gösteriyoruz."

AK Parti Yıldırım'dan gönül seferberliği - Türkiye ve Bursa Haberleri

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Nilüfer'de aşure ikramı yapılacak yer ve tarihleri

2026-06-27 14:55 - Bursa

Şalvar gecesine yoğun ilgi: Kadınlar sokağa sığmadı

2026-06-28 14:56 - Yaşam

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaşları hakkında açıklama

2026-06-26 15:20 - Gündem

Dünya Kupası'nda Mbappe, gol krallığına göz dikti

2026-07-01 10:12 - Spor

Gazi Koşusu'nda yer alacak safkan ve jokeyler

2026-06-27 11:06 - Spor

Yatsı namazına gidenlere bıçaklı saldırı: 2 ölü

2026-06-28 10:13 - Gündem

TÜBİTAK destekli "Ekokent İznik" projesi başarıyla tamamlandı

2026-06-26 21:37 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kesintisiz büyüyoruz

2026-06-26 16:28 - Gündem

Türkiye-ABD maçının seyirci sayısı belli oldu

2026-06-26 07:33 - Spor

İhbara giden polis memurunu vurdu

2026-06-29 09:52 - Gündem

İlgili Haberler

Uğur Mumcu Kültür Merkezi yenileniyor

00:19 - Bursa

NİLTİMDER'de yeni başkan Ali Haydar Zeydanlı oldu

23:48 - Bursa

Bursa Anahtar Parti Muhtarlar Derneği'ni ağırladı

23:35 - Bursa

Orhangazi semaları yeniden renkleniyor

23:22 - Bursa

Gürsu'da 5 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi tutuklandı

22:48 - Bursa

Günün Manşetleri

Uğur Mumcu Kültür Merkezi yenileniyor

00:19 - Bursa

Gürsu'da 5 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi tutuklandı

22:48 - Bursa

Düşün kızıl geyiklerin yakasından!

22:33 - YAZARLAR

Yurt dışındaki vatandaşlar ehliyet mağduriyeti yaşıyor

20:44 - Bursa

AK Parti Yıldırım'dan gönül seferberliği

20:39 - Bursa