?>

Muslera gitmek istediği takımları açık açık söyledi

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılma konusu hakkında henüz kesin bir karar vermediğini, geçen yıl Nacional ve Penarol ile görüşmelerinin olduğunu söyledi.

Spor - 1 yıl önce

Süper Lig devi Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılacağı konuşulan yıldız file bekçisi Fernando Muslera, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"14 YILDIR GALATASARAY'DAYIM, KESİN KARARIMI VERMEDİM"

Galatasaray hakkındaCarve Deportiva'ya konuşan Muslera, "14 yıldır Galatasaray'dayım. Bu hiç hayal etmediğim bir başarı, 429 maç, 16 maç daha var. Bu kulüp benim milli takımda ilerlememi sağladı. Galatasaray, benim hayatımın kulübü. Sezon sonunda, Galatasaray'dan ayrılma konusunda henüz yüzde 100 bir karar vermiş değilim. Bu ailemle birlikte değerlendirdiğimiz bir konu" dedi.

"GERİ DÖNMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM"

Görüştüğü ve gitmek istediği takımı da söyleyen başarılı eldiven, "Geçen yıl Nacional ve Penarol ile görüşmelerim oldu. Herhangi bir karar vermedim; Penarol, Nacional veya Wanderers. Uruguay futbolunu izlemeyi seviyorum, çok fazla maç izliyorum, derbiler şüphesiz ülkedeki en önemli maç ve finalde izlemek de çok daha fazlasını yaratıyor. Ben bir Uruguay futbolu hayranıyım. Türkiye'den ayrıldığım gün, bunu doğru yoldan yapmak ve bunun doğru zaman olup olmadığını değerlendirmek istiyorum. Her zaman Nacional'e dönmek istediğimi söyledim. Çok güzel altı ay yaşadım ama daha sonra sıkıntı yaratmayacağım yerlere döneceğimi açıkça belirttim. Penarol ve Nacional'in benim hakkımda konuşması hoşuma gidiyor" dedi.

"FELIPE MELO BANA SÖYLEDİ"

Son olarak Felipe Melo hakkında da konuşan Muslera, "Ulaşmam gereken hedeflerim ve hayallerim var. Hiç Uruguay şampiyonu olmadım. Bunun gerçekleştirilmesi gereken bir hayal olduğunu söylemezsem yalan söylemiş olurum. Felipe Melo, bana Balbi ile Nacional'de oynama konusunda konuştuğunu söyledi. Bu fikir onu heyecanlandırmıştı. Bana 'ben gidersem sen de gelirsin' dedi. Ben de 'beni bekle' dedim" ifadelerini kullandı.
Haftanın Öne Çıkanları

Polis ile Zabıta arasındaki ‘fark’

2025-01-23 08:21 - TANITIM YAZISI

60 yıl önce Bursa zenginleri

2025-01-23 08:21 - TANITIM YAZISI

Bulgaristan'da rahatsızlanan Naim Süleymanoğlu'nun annesi Türkiye'ye nasıl getirildi?

2025-01-23 08:21 - TANITIM YAZISI

Gemlik Körfezi’nde müsilaj kabusu...Balıkçılar denize açılamadı

2025-01-24 16:04 - Bursa

Vergi rekortmenlerine plaket yağdı

2025-01-23 08:21 - TANITIM YAZISI

Bursa'da TOKİ konutlarının ihale tarihleri belli oldu

2025-01-24 14:40 - Bursa

Oyuncu Didem Balçın acilen hastaneye kaldırıldı

2025-01-24 13:20 - Magazin

Bursalı diş hekimi çift ve 2 çocuğu otel yangınında hayatını kaybetti

2025-01-21 21:07 - Bursa

Hamas, 4 İsrailli kadın esiri Kızılhaç’a teslim etti

2025-01-25 12:32 - Dünya

100 yıllık siyasi tarihimizde devletimizi kimler yönetti?

2025-01-23 08:21 - Ekohaber Yazarları

İlgili Haberler

Göztepe'de Dennis'e Premier Lig takımı talip oldu

12:11 - Spor

Dünya Kupası'nda 2. maçlar tamamlandı

11:26 - Spor

4 ülkeden gelen 180 sporcu, Bursa’daki Kyokushin Kupası’nda buluştu

09:38 - Spor

MARADONA MI MESSİ Mİ?

09:10 - Spor

A Milli Futbol Takımı, Los Angeles'taki ilk antrenmanını yaptı

08:42 - Spor

Günün Manşetleri

BGC Başarı Ödülleri Yarışması sonuçlandı

13:40 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çıkmaz yoldur

13:27 - Gündem

Ankara'da DEAŞ operasyonu; 1 ölü, 1 yaralı

12:16 - Gündem

Genç kadını öldürdükten sonra ormanlık alanda yaktı

11:54 - Gündem

FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 237 şüpheli yakalandı

11:49 - Gündem