Bursalı Annelerden Cumhuriyet Balosu
Türkiye'nin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, Podyum Davet'te geleneksel Cumhuriyet Bayramı Balosu'nda buluştu.
- 15-11-2022 00:49
16/30
Gece; Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları anısına durulan bir dakikalık saygı duruşu ve ardından coşkuyla okunan İstiklal Marşı'yla başladı.
17/30
Gecenin açılış konuşmasını yapan TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz, Cumhuriyet'in 98. yılını büyük bir gururla kutladıklarını söyledi. Gönülkırmaz, "Cumhuriyet, Atatürk'ün Türk milletine bıraktığı en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. İşte bu değer bizleri milli bir devletin onurlu bir şekilde özgürce düşünebilen, eşithakları olan birer ferdi, devletin tek ve gerçek sahibi haline getirmiştir. Bizler Cumhuriyet'i ileri seviyelere taşıyacağız. bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyor, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.
18/30
Cumhuriyet Balosu için hazırlanan pastayı TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz, derneğin kurucu onursal üyesi Sevim Dikici ile birlikte kesti.