Ferdi Tayfur dolandırıcı kurbanı...
16 villa ve 6 villa arazisini dolandırıcılara kaptıran Ferdi Tayfur, "Doktorum deyince inandım. Bu devirde Dolap Osman çok" dedi
- 15-11-2022 00:49
1/7
16 villa ve 6 villa arazisini dolandırıcılara kaptıran Ferdi Tayfur, "Doktorum deyince inandım. Bu devirde Dolap Osman çok" dedi
2/7
Ferdi Tayfur, villa ve arazileri almak istediğini söyleyen kendisini doktor olarak tanıtan Çetin Ö. ile yaptıkları pazarlık sonucu 14 senet karşılığında 800 bin liraya anlaştı.
3/7
Senetleri kendisine ait olmayan hastanenin kaşesi üzerine imzalayan Çetin Ö., parayı ödemediği gibi tapuları da başkasına devretti.
4/7
Tayfur, Yalova'daki dava için İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifade verdi. Tayfur ifadesinde, sanık Çetin Ö.'nün doktor olduğunu öğrenince sorgulamadan "evet" dediğini belirterek "Villaları satın almak için yanıma geldi ve 'Çok sedef hastam var, bu hastalara deniz iyi gelir' diyerek denize yakın olan villalarımı almak istedi.
5/7
Hastalık konusunda hassasım, anlayış gösterdim. Senet karşılığı anlaştık. Ama paramı bir türlü alamadım. Doktor yalan söylemez, sahtekarlık yapmaz. Ancak dolandırıcıymış. Ben sanatçıyım. Sanatçı inanır, inandığı için sanatçı olur.