Geçen hafta…
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki önemli bir göreve, Bursa’da yankılanacak bir atama kararını duymuştuk
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin daha önce yöneticiliğini yürüten Fahrettin Beşli, İstanbul’un otogarını yönetmeye başladı.
Bugün itibariyle…
Bursa’nın tanınan ve kentin yerel yönetimine hizmet etmiş ismi, İstanbul’un şehirlerarası ulaşım merkezinin başına geçmiş bulunuyor.
Geçen hafta, kaleme alacaktık.
Kendisiyle konuştuğumuzda…
Birkaç gün yazmamamızı rica ediyordu.
Görevindeki ilk mesaiyle...
Kamuoyunda, bugün duyulmak istiyordu.
Artık…
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni döneminin ‘yönetimsel’ kadrosunda.
Farklı başlık ve hassasiyetleriyle…
Esenler’deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, Türkiye’nin göz önünde bulunan toplumsal bir hizmet tesisi olma özelliği taşıyor.
İmamoğlu’nun gelmesiyle…
Özel işletmeci dönemi kapandı.
Farklı başlık ve hassasiyetleriyle…
Beşli, Türkiye’nin göz önündeki bir toplumsal hizmet tesisini yönetmeye başlarken, gündeme gelmesi durumunda, yeni otogar projesi için de rol üstlenecektir.
Bursa Otogarı’ndan sonra…
Beşli, Yörük Türkmenliği’yle ilgili sivil toplum faaliyetlerine katıldı, kuruculuk ve yönetimsel görevlerde bulundu.
Yörük Türkmen Birliği’nin genel sekreterliğinden ayrılırken, Hüdâvendigar Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu’nun başkanlığını yürütüyor.
Osmangazi Belediye Meclisi’nde, önceki dönem yeralmıştı.
İstanbul, el değiştirince…
Beşli’yi, Bursa Otogarı’ndaki yöneticiliği ve deneyimiyle tanıyan bir önemli ismin önerisi ve oluşan süreçle bugün İstanbul’un otogarı teslim edildi.
Farklı illere; kamu ve özel kurumlara ana yönetici veren Bursa’nın bu halkasına, bugün de Fahrettin Beşli katılmış oluyor.
İstanbul Otogarı’nı, ‘Bursalı’ yönetecek!
İstanbul’un anakent belediyesinin kenti yönetim kadrosuna, Bursa’nın tanınan idari yöneticisi de katıldı.
- 23-01-2025 08:21
- 25-02-2025 22:10
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...