?>

Ağrı ve işitme kaybı nedeniyle hastaneye gitti, kulağından Japon böceği çıktı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan çiftçi Ali Demir’in kulağında yaşadığı ağrı ve işitme kaybı nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan muayenede, şikayetlerinin nedeninin kulağına kaçan Japon böceği olduğu ortaya çıktı.

Sağlık - 6 gün önce

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan çiftçi Ali Demir’in kulağında yaşadığı ağrı ve işitme kaybı nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan muayenede, şikayetlerinin nedeninin kulağına kaçan Japon böceği olduğu ortaya çıktı.
Alaşehir’de çiftçilikle uğraşan 41 yaşındaki Ali Demir, son günlerde kulağında artan ağrı ve işitme kaybı yaşaması üzerine Salihli’deki özel bir hastaneye gitti. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Türkyılmaz tarafından yapılan muayenede, hastanın sol kulağında ölü bir Japon böceği bulunduğu tespit edildi.
Opr. Dr. Türkyılmaz’ın müdahalesiyle böcek başarılı bir operasyonla çıkarılırken, Ali Demir yaşadığı ilginç olayı anlattı. Bağda çalıştığı sırada kulağına bir şey kaçtığını düşündüğünü belirten Demir, "Gün geçtikçe kulağımda işitme kaybı ve ağrı hissetmeye başladım. Meğerse kulağımdaki rahatsızlığın nedeni Japon böceğiymiş. Ölü böcek, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Türkyılmaz tarafından çıkarıldı" dedi.
Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Türkyılmaz ise özellikle yaz aylarında kulak içerisine böcek kaçması gibi vakalarla sık karşılaştıklarını belirterek, benzer durumlarda vatandaşların kendi imkanlarıyla müdahale etmek yerine vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmaları gerektiğini ifade etti.
Haftanın Öne Çıkanları

KÖKLÜ DEĞİŞİM ŞART!

2026-06-12 08:45 - Bursaspor

Bursa'da kayıp olarak aranan gençten kötü haber!

2026-06-17 15:25 - Bursa

Uruguay bir puanla yetindi

2026-06-16 10:31 - Spor

İsveç ve Fildişi Sahili Dünya Kupası’na galibiyetle başladı

2026-06-15 10:26 - Spor

Dünya Kupası maçını hatalı anlatan spiker için TRT'den açıklama

2026-06-16 13:29 - Spor

Gurbette Yıllarca Hizmet Verdiler, Alkışlarla Uğurlandılar

2026-06-12 11:22 - Dünya

Baba evde ölü bulundu, SMA’lı oğlunun bağlı olduğu cihazın da fişinin çekili olduğu belirlendi

2026-06-12 16:18 - Bursa

Türkiye'nin Avustralya karşısında muhtemel 11’i!

2026-06-13 11:06 - Spor

MÜNİH TÜRK BASINININ DUAYENİ ORHAN TİNENGİN ANILDI

2026-06-18 13:05 - Dünya

Milli Takım'dan Dünya Kupası'na tatsız başlangıç

2026-06-14 06:48 - Spor

İlgili Haberler

Yaz aylarında artan enfeksiyonlara dikkat

18:38 - Sağlık

Yeni Nesil Radyoterapi ile Sağlıklı Dokular Daha Fazla Korunuyor

09:04 - Sağlık

Bahar alerjisi mi, enfeksiyon mu? Uzmanından mevsimsel kabusa karşı uyarılar

18:52 - Sağlık

Beyşehir’de KKKA şüphesiyle bir kişi hayatını kaybetti

22:37 - Sağlık

Dr. Çetinkaya: 'Glutensiz diyete başlamadan önce test yaptırın!'

18:50 - Sağlık

Günün Manşetleri

Bursa Büyükşehir, aşure ikram edeceği bölgeleri ve saatleri açıkladı

11:02 - Bursa

Bursa'da geniş çaplı huzur operasyonu

10:43 - Bursa

Yurt dışından Bursa'ya göç edenlerin yüzdesi belli oldu!

10:30 - Bursa

Kırmızı bültenle aranan şüpheli Bodrum'da operasyonla yakalandı

10:24 - Gündem

Bosch Rexroth Bursa Fabrikası'na üst düzey atama

10:08 - Bursa