?>

Ayşe Teyze'ye reklam ve dizi teklifi

İZMİR'de eşinin kıskançlıkları nedeniyle kapının önüne bile çıkamazken, şimdi dünyayı gezen bir seyyaha dönen 60 yaşındaki Ayşe Kurucu, kendi deyimiyle 'özgür kız' oldu. Eşinden ayrıldıktan sonra 10 yılda 25 ülkeye gitti. O ülkelerde çektirdiği fotoğrafların bulunduğu makineyi kaybedince hayatı değişti. Sosyal medyada fenomen haline gelen 'Ayşe Teyze', reklam ve dizi teklifleri alıyor.

Yaşam - 10 yıl önce

İzmir'de yaşayan ev hanımı, 3 çocuk annesi Ayşe Kurucu, eşinin kıskançlıkları yüzünden kapı önüne bile çıkamadığı günlerden şimdi dünyayı gezen seyyaha dönüştü. 10 yılda 25 ülkeyi gezdi. Herkesin 'Ayşe Teyze' diye seslendiği Ayşe Kurucu'nun bu özelliği, geçen Temmuz ayında gittiği ayder yaylası'nda ayağını burktuğu için bindiği araçta fotoğraf makinesini unutmasıyla ortaya çıktı. Makineyi bulan çift, içindeki fotoğraflara bakınca şaşırdı. Sosyal medya üzerinden fotoğrafları yayınlayıp Ayşe Kurucu'yu 5 ay sonra  bulan çift, İzmir'e gelip fotoğraf makinesini teslim etti.
TV'LERDE PROGRAMLARA ÇIKACAK
Çiftin sosyal medyada yayınladığı gittiği ülkelerde çektirdiği fotoğraflarla kısa sürede binlerce kişi tarafından tanınan Ayşe Kurucu, televizyon dünyasının da dikkatini çekti. Ayşe Kurucu'ya ulaşan bazı yapımcılar Reklam filmi ve dizi teklifinde bile bulundu. Gördüğü ilgiden makinesi bulununcaya kadar haberdar olmayan Ayşe Kurucu şunları anlattı:
"Meşhur olmuşum ama akıllı telefonum olmadığı için hiç haberim olmadı. Fotoğraf makinesini kaybettiğim zaman çok üzüldüm. Çünkü içerisinde bir daha gidemeyeceğim ülkelerde çektirdiğim fotoğraflar vardı. Bulununca çok sevindim. Benim çevrem zaten genişti. Şimdi daha da genişledi. Arayan soran çok. Ben de bundan çok memnunum. Reklam ve bazı küçük rollerde dizi teklifi bile geldi. Hatta bazı programlar beni konuk olarak çağırıyor. Önümüzdeki günlerde oralarda çıkacağım. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Hayat ne gösterir bilmem."
TAM BİR 'ÖZGÜR KIZ' OLDUM
Gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini gizlemeyen Ayşe Kurucu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Eşimden ayrıldıktan sonra tam bir 'özgür kız' oldum. Ben gezmeyi incelemeyi çok severim. Gittiğim yerlerde gördüklerim karşısında çok heyecanlanıyorum. Büyük sevinç yaşıyorum. Gezilerimde 'canım kızım' dediğim fotoğraf makinemi de yanımdan ayırmam. Güzel gördüğüm şeyleri hemen çekerim. Bundan sonra İspanya, Çin ve Japonya'yı merak ediyorum. Buraları da ziyaret etmek isterim. İlkbaharda havalar ısınmaya başladıktan sonra planlarımızı uygulamaya koyarız."

DHA

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'da 2 AVM'den flaş karar

2016-12-08 20:49 - Bursa

Ünlü oyuncuyu örnek aldı, 5 ayda 40 kilo verdi

2016-12-13 15:54 - Gündem

Ayşe Teyze'ye reklam ve dizi teklifi

2016-12-15 17:37 - Yaşam

Bursa'da silahlı soyguncu PTT'de hamile memuru da yaraladı

2016-12-09 12:06 - Bursa

1 Ocak'ta başlıyor

2016-12-14 15:05 - Ekonomi

İsmet Sezgin için tören

2016-12-09 14:54 - Gündem

Sular Vadisi’nin startı verildi

2016-12-09 19:10 - Bursa

"Şehir hastaneleri düzeyinde Avrupa’da hastane yok"

2016-12-10 19:41 - Siyaset

TGK başkanlar kurulu Muğla'da başladı

2016-12-10 16:58 - Gündem

45 yıllık sigara bağımlısının ibretlik hikayesi

2016-12-13 12:57 - Gündem

İlgili Haberler

Sıvı Biyopsi Yöntemi İle Kanserde Metastaz İhtimalinin Önüne Geçilebilir!

22:22 - Yaşam

İDSO DenizBank Konserleri Yeni Sezonu AKM’de Açtı

22:04 - Yaşam

Diyarbakır Beşinci Kez Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne Ev Sahipliği Yapacak

19:54 - Yaşam

Mübadil torunları Kırçma Buluşması'nda aynı sofrada toplandı

16:31 - Yaşam

Ekim ayında deniz sezonu devam ediyor

12:38 - Yaşam

Günün Manşetleri

Marmara Denizi'nde deprem

23:02 - Gündem

Kartal'da hastanenin çatısında yangın; hastalar tahliye edildi

20:52 - Asayiş

Kahramanmaraş merkezli DEAŞ operasyonunda 22 kişi tutuklandı

20:17 - Asayiş

Eyüpsultan Belediyesi'nde seçimi CHP'nin adayı Cafer Parlak kazandı

19:31 - Siyaset

Büyükşehir'den afetlere hazırlıkta gönüllülere destek

18:24 - Bursa