?>

Bursa'da siyam ikizi!

Aynı vücutta yaşayan Sema ve Ayşe, şiir yarışmasında dereceye girince Çanakkale-Bursa gezisiyle ödüllendirildi.

Bursa - 11 yıl önce

Kahramanmaraş'ta yaşayan Sema ve Ayşe isimli siyam ikizleri, Bursa’nın tarihi ve kültürel mekanlarına hayran kaldı. Şiir yarışmasında birinci oldukları için Bursa’ya gelen ve Çanakkale’yi de ziyaret edecek siyam ikizleri, “Bursa çok güzel bir şehir. En büyük hayalimiz, İstanbul’u da gezmek” dedi.
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinin Kırmakaya Mahallesi'nde yaşayan siyam ikizleri Sema ve Ayşe, Türkoğlu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen şiir yarışmasında birinci olarak Bursa ve Çanakkale gezisi kazandı. Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün her ay düzenli olarak yaptığı şiir yarışmasında 'Dur Yolcu' adlı şiir yarışmasında 1. gelen Ayşe ve Sema Tanrıkulu adlı siyam ikizleri, ilk olarak Bursa’ya geldi. İlk defa Bursa’ya gelen siyam ikizleri, şehrin tarihi ve kültürel mekanlarına adeta hayran kaldı. Bursa’da Yeşil Türbe, Ulucami ve birçok yeri gezen siyam ikizleri, vatandaşların dikkatini çekiyor.
TEK VÜCUTTA İKİ CAN
Öğretmenleri ve arkadaşları eşliğinde Bursa’yı gezen ikizler Sema ve Ayşe, belden aşağıları tek vücut olan ve karınlarından yapışık olarak hayatlarını sürdürüyor. Bursa’da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten siyam ikizleri, Çanakkale’ye gidecek olmanın da sevincini yaşıyor. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan siyam ikizleri, “Bursa inanılmaz güzel bir şehir. Hayatımda ilk defa Bursa’ya geldik. Çok mutlu olduk. Arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle güzel bir gezi gerçekleştiriyoruz. Bizleri buraya getiren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“ÇANAKKALE’DE ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET EDİP, DUA EDECEĞİZ”
Bursa gezisinin ardından Çanakkale’ye gidecek olan siyam ikizleri Sema ve Ayşe, şöyle konuştu:
“Bizleri görünce herkes şaşırıyor. Bursa’dan sonra Çanakkale’ye gideceğiz. Orada şehitlerimizin kabirlerini gezip, dualar okuyacağız. Daha sonra Kahramanmaraş’a döneceğiz.” “En çok nereyi gezmek istersiniz ?” sorusuna ise Sema ve Ayşe, “İstanbul’a gitmeyi ve oraları görmeyi hayal ediyorum” cevabını verdi.
“HAYRETLE BAKAN DA VAR, FOTOĞRAF ÇEKTİREN DE”
Beyoğlu Yeni Mahalle İlkokulu Müdürü Halil Akı, Kahramanmaraş’tan yaklaşık 50 kişilik bir ekip ile Bursa’ya geldiklerini ifade etti. Siyam ikizlerinin Bursa’yı çok sevdiğini ifade eden Akı, “Tek vücutta yaşayan Ayşe ve Sema herkesin ilgi odağı oluyor. Kimi insanlar fotoğraf çektiriyor. Hayretle bakan insanlar da var. Ama çocuklarımız çok mutlu. Çok başarılı iki kardeş. Onların başarısı herkese örnek oluyor. Sürekli gezerek, ülkemizi tanımak istiyorlar. Şiir yarışmasında dereceye girdikleri için onları Bursa’ya getirdik. Bize bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Haftanın Öne Çıkanları

Teksas #DirenReno diyor!

2015-05-19 19:18 - Bursaspor

İşte kadınların en çok seks istediği yaş

2015-05-21 22:38 - Sağlık

Bursa'da internetten eskort kız arayışı kötü bitti!

2015-05-19 15:19 - Bursa

Akdoğan açıkladı! Partilerin bugünkü oy oranları

2015-05-21 17:28 - Siyaset

DELPHI'den tam destek!

2015-05-18 15:26 - Bursa

İşçinin katili sendikacı!

2015-05-21 18:07 - Bursa

Maraton Platformu Derneği açıldı

2015-05-22 22:59 - Bursaspor

Bursa'da siyam ikizi!

2015-05-23 20:15 - Bursa

Porno hesaplar bir bir kapatılıyor!

2015-05-19 16:13 - Teknoloji

Hastanede cinsel ilişki rezaleti!

2015-05-21 16:44 - Yaşam

İlgili Haberler

Bursa dahil 16 ilde 6 milyarlık bahis operasyonu

15:09 - Bursa

Bursa'da yıkıma engel olmak için çatıya çıktılar

14:54 - Bursa

Bursa'nın en zengin ve en fakir ilçeleri belli oldu

14:19 - Bursa

Bursa Nilüfer’de güvenli gıdaya erişimde yaşanan sorunlar konuşuldu

13:58 - Bursa

Osmangazi Belediyesi'nden can dostlarımız için doğal yaşam merkezi

13:43 - Bursa

Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Prens Selman arasında kritik görüşme

15:37 - Gündem

Yeni Parti Lideri Özgür Özel: Elim kırılsaydı da aday yapmasaydım

15:17 - Gündem

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından ilk açıklama: İki eski arkadaş olarak görüştük

15:13 - Gündem

TOFAŞ, Eurocup'ta 3'te 3 yapmayı hedefliyor!

15:02 - Spor

Bursa'da yıkıma engel olmak için çatıya çıktılar

14:54 - Bursa