?>

En son moda iş merkezi: Berk Center

Burçin İnşaat’ın bir yıl gibi kısa bir sürede tamamladığı Berk Center İş Merkezi’nin açılışı, Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngören, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa’nın ileri gelen işadamlarının katılımıyla gerçekleşti.

Bursa - 10 yıl önce

turkhaber.com/ M. SERKAN YAVUZ

Bursa’nın önemli inşaat firmalarından olan Burçin İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen Berk Center İş Merkezi; kullanım izinleri alınmış  105 m2 ve 320 m2lik arasında değişen 20 adet ofis ile 220 m2 ve 475 m2 arasında değişen 7 dükkandan oluşuyor. 7/24 güvenliği bulunan binada girişte kartlı parmak izi okutma sisteminin yanı sıra görüntülü diafon sistemi olan akılı ev sistemi tarzında inşa edilmiş.
Berk Center iş Merkezi’nin inşası için neden Mudanya Yolu üzerini seçtiklerini anlatan Burçin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, “Bursa’ya yaptığımız bu 7. plaza. Mudanya yolunu tercih etmemizin nedeni ise Çevre yolu, Korupark gibi alış veriş merkezlerine yakınlığı, hızlı trenin olması, tam karşımızda Türkiye’nin en büyük 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin olması. Bu bölgede hem çok yoğunluk var, hem de plazaya ihtiyaç var” dedi.
Yaptıkları otoparkın Bursa’da ilk, Türkiye’de  ise 5. proje olduğunu vurgusunu yapan Şahin, en büyük özelliklerinin 50-55 araç kapasiteli olması gerekirken 112 araç kapasiteli yaptıklarını belirterek, “Teras kata araçlar asansörle çıkacak ve 72 araçlık bir alan mevcut. Bu tarz OTIS asansörü büyük oteller kullanıyor. Ama Bursa’da ilk kez plaza olarak biz kullandık. Bunlar iki katlı, istersek 5 kata kadar çıkarabiliriz” şeklinde konuştu.
Berk Center İş Merkezi’nin sağlığa çok uygun olduğunu söyleyen Şahin, 24 kişilik sedye asansörleri, kapılarının 118 cm genişliğinde olduğunu ifade ederek her sektöre uygun ofis ve dükkanların bulunduğunu dile getirdi.
İş merkezi açılışında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa’da inşaat sektörünün kalitesini artırarak geliştiğini ifade ederek, “Yapılan binalar kalite olarak deprem gibi unsurların verdiği zararı asgariye indiriyor. Bu binada her şey düşünülmüş. Bu binaya gelen herkes her şeyi refah şekilde kullanabilir” dedi.
Bursa’nın sürekli gelişen ve coğrafi güzelliğinden söz eden Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngören ise Bursa’yı Bursa yapan çalışkan, gayretli ve çalıştığını Bursa’ya yatıran iş adamlarıyla dolu olduğunu vurgulayarak iş merkezinin hayırlı olmasını diledi.
Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan’dan "#BarışİçinPaylaş" mesajı

2016-10-10 16:42 - Gündem

Boşanmanın arkasında o var...

2016-10-13 12:20 - Magazin

Çocuğunuz parmaklarının ucuna basarak mı yürüyor?

2016-10-12 02:59 - Sağlık

En son moda iş merkezi: Berk Center

2016-10-15 13:57 - Bursa

Nicole Kidman'dan şok frikik!

2016-10-13 20:15 - Magazin

Ortalığı kasıp kavuran Aleyna'ya kötü haber!

2016-10-10 14:50 - Magazin

Uludağ Üniversitesi, Halkbank ile maaş protokolü imzaladı

2016-10-11 17:22 - Bursa

‘O Ses Türkiye’ Bursa elemelerine yoğun ilgi

2016-10-13 20:32 - Bursa

İstanbul’da bombalı pankart alarmı

2016-10-10 14:59 - Gündem

Demet Akalın ile Demet Şener pişti oldu

2016-10-15 12:52 - Magazin

İlgili Haberler

15 Temmuz Şehidi Prof. Dr. İlhan Varank BTÜ'de anıldı

11:41 - Bursa

Marmarabirlik'ten rekolte mesajı

11:04 - Bursa

Bursa'da tonlarca meyveyi koparıp günde 1500 lira kazanıyorlar

10:59 - Bursa

Oylat Mağarası, dört mevsim sabit sıcaklığıyla ilgi görüyor

10:49 - Bursa

Bursa Osmangazi’de çocuklar geleceğe kulaç atıyor

10:29 - Bursa

Günün Manşetleri

Aliyev: Türkiye ile Azerbaycan'ın ilişkisi komşuları tarafından örnek alınmalıdır

11:33 - Dünya

Milli Savunma Bakanı Güler, Mısır Silahlı Kuvvetler Başkomutanı Zaher ile görüştü

11:16 - Gündem

Marmarabirlik'ten rekolte mesajı

11:04 - Bursa

Bursa'da tonlarca meyveyi koparıp günde 1500 lira kazanıyorlar

10:59 - Bursa

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 25 gözaltı

10:06 - Gündem