?>

Enerjisa Enerji Üst Yönetiminde Görev Değişimi

Enerjisa Enerji’de CFO olarak görev yapan Dr. Philipp Ulbrich, 1 Kasım 2026 itibarıyla görevini E.ON Polonya Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Joanna...

Ekonomi - 4 saat önce

Enerjisa Enerji’de CFO olarak görev yapan Dr. Philipp Ulbrich, 1 Kasım 2026 itibarıyla görevini E.ON Polonya Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Joanna Kępczyńska’ya devredecek
Enerjisa Enerji’deki görev değişikliği kapsamında, Joanna Kępczyńska, 1 Kasım 2026 itibarıyla Enerjisa Enerji CFO’su olarak atanacak. Haziran 2023’ten bu yana Enerjisa Enerji CFO’su olarak görev yapan Philipp Ulbrich ise E.ON Grubu bünyesinde Global İş Hizmetleri Modül Liderliği görevini üstlenecek.
Enerjisa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Erbil Bayçöl, görev değişikliğine ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: “Philipp, son üç yılda Enerjisa Enerji’nin finansal yönetimine ve dönüşümüne önemli katkılar sağladı. Yeni bir düzenleme dönemine girdiğimiz ve Türkiye’nin enerji altyapısına yatırım yapmaya devam ettiğimiz bu süreçte, liderliğiyle şirketimizin güçlenmesine katkıda bulundu. Yönetim Kurulumuz adına kendisine özverili çalışmaları ve değerli katkıları için teşekkür ediyor, E.ON bünyesindeki yeni görevinde başarılar diliyorum.
Joanna’yı da Enerjisa Enerji’de aramızda görmekten memnuniyet duyuyorum. E.ON Polska’da on yıldır sürdürdüğü Yönetim Kurulu Üyeliği ve CFO’luk görevi de dahil olmak üzere, Polonya ve Almanya’daki enerji şirketlerinde edindiği kapsamlı finans deneyimini şirketimize taşıyor. Enerji dağıtımı, perakende ve müşteri çözümleri alanlarındaki bilgi birikimi; stratejik önceliklerimiz doğrultusunda ilerlerken müşterilerimiz, yatırımcılarımız ve diğer paydaşlarımız için değer üretmeye devam etmemize katkı sağlayacak. Kendisiyle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”
Joanna Kępczyńska Özgeçmişi:
Joanna Kępczyńska, Varşova Teknoloji Üniversitesi ve London School of Economics’ten MBA, Warsaw School of Economics’ten ise Finans ve Bankacılık alanında yüksek lisans derecesine sahiptir. Almanya’da Tübingen Üniversitesi’nde ekonomi eğitimi almış, ayrıca Varşova/Mainz’de Polish-German Academic Forum kapsamında eğitimine devam etmiştir.
Finans alanında 30 yıllık deneyime sahip olan Kępczyńska, kariyerinin 23 yılında yönetsel roller üstlenmiştir. Kariyeri boyunca E.ON ve RWE’nin Polonya ve Almanya’daki organizasyonlarında çeşitli üst düzey finans ve kontrol görevlerinde bulunmuş; RWE Polska, RWE Generation, RWE Vertrieb ve E.ON Foton gibi şirketlerde görev yapmıştır.
Kępczyńska, 2016 yılından bu yana E.ON Polska Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su olarak görev yapmakta olup enerji satışı, dağıtım, enerji çözümleri ve ısıtma alanlarında faaliyet gösteren E.ON Polska şirketlerinin finansal yönetiminden sorumludur. Kępczyńska, 1 Kasım 2026 itibarıyla Enerjisa Enerji CFO’luğu görevini devralacaktır.
Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı
Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Kayhan'ın ünlü Pidecioğulları’nın acı günü

2026-09-28 16:43 - Bursa

Bursaspor'dan Köfteci Yusuf'a teşekkür

2026-09-25 12:23 - Bursaspor

Özgür Özel'den Mansur Yavaş'ın istifasına ilk yorum

2026-09-23 15:40 - Gündem

Limon üreticisinde Rusya endişesi

2026-09-23 17:03 - Ekonomi

Bursaspor Basketbol'a şort ve tribün isim sponsorluğu desteği

2026-09-25 15:58 - Bursaspor

12 ilde yatırım ve fon dolandırıcılığı yapan çeteye operasyon: 20 gözaltı

2026-09-25 16:41 - Gündem

Ay yıldızlı formalar Bursastore'da satışa çıktı

2026-09-28 14:18 - Spor

Bursa'da güneşli günlerden sonra yeniden yağmur geliyor!

2026-09-23 17:49 - Bursa

Bursa Mustafakemalpaşa Çayı'nda her yıl yaşanan korkunç manzara yeniden yaşandı

2026-09-23 17:45 - Bursa

42 ülkeden 640 organize suç örgütü lideri veya üyesi Türkiye’ye getirildi

2026-09-26 12:05 - Gündem

İlgili Haberler

Armada Gıda, FMO ve PROPARCO Sendikasyon Kredisi İçin İmza Töreninde Buluştu

10:51 - Ekonomi

Epson, Tekstil Üreticilerinin Hızla Artan Özel Giyim Taleplerini Karşılıyor

10:30 - Ekonomi

AXA Türkiye ve T-Rupt'tan Deprem Risklerinin Modellenmesine Yönelik İş Birliği

10:36 - Ekonomi

Enerji Dönüşümü 2035’e Kadar Metallere Olan Talebi Artıracak

10:40 - Ekonomi

Sabancı Holding, “Dünyanın En İyi 25 İşvereni” Arasında

10:23 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Şarkıcı Güllü'nün ölümünde önemli gün!

12:00 - Gündem

Bursa Teknik Üniversitesi'nin özel projesinde ilk etap tamamlandı

11:40 - Bursa

Eski SPK Başkanı Ömer Gönül savcılığa ifade verecek

11:37 - Gündem

Bursa'da hasta yatağı yerine termal suda 'WATSU' terapisiyle şifa buluyorlar

11:25 - Bursa

Fon soruşturmasında Tera yöneticisi Emir Münür Sarpyener adliyeye sevk edildi

11:07 - Gündem