?>

Erciyes Üniversitesi'nde pompalı saldırıda bir genç öldürüldü

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi öğrencisi Meliha Keskin, fakülte binasının öğrenci girişinde 5 yıl önce ayrıldığı F.K. tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Gündem - 8 ay önce

Kadın cinayetlerinin son adresi Kayseri oldu. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Edebiyat Fakültesi Türk Halkbilimi bölümü öğrencisi Meliha Keskin (39) fakülte binasının öğrenci girişinde 5 yıl önce ayrıldığı F.K. tarafından pompalı tüfekle vuruldu.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine Keskin, ambulansla ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Keskin'in cansız bedeni otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

CİNAYETTEN SONRA KAÇTI

Şüpheli otomobiliyle olay yerinden kaçarken yaklaşık 800 metre ileride trafik polisleri tarafından silahıyla yakalandı.
Bu arada olay yerinde ölen kadının çantası ve ders kitapları dikkati çekti. Keskin'in 3 çocuk annesi ve üniversitede dördüncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

REKTÖRLÜKTEN AÇIKLAMA

Cinayetin ardından Erciyes Üniversitesi (ERÜ) rektörlüğünden açıklama geldi. "Bu elim olay yalnızca üniversitemizi değil, şehrimizi ve ülkemizi de derinden yaralamıştır" denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Erciyes Üniversitesi olarak bugün kampüsümüzde yaşanan menfur saldırı sonucu bir öğrencimizin hayatını kaybetmesinden dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm üniversite camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Olayın ardından emniyet güçleri ve adli makamlarla tam bir iş birliği içerisinde hareket edilmekte olup, süreç tüm yönleriyle yakından takip edilmektedir. Üniversitemiz yönetimi olarak olayın en hızlı ve sağlıklı biçimde aydınlatılması için tüm desteği vermekteyiz. Bu elim olay yalnızca üniversitemizi değil, şehrimizi ve ülkemizi de derinden yaralamıştır.
Rektörlüğümüz, öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği konusunda hiçbir taviz vermeden gerekli tüm güvenlik tedbirlerini uygulamaya devam etmektedir. Kadına yönelik şiddet, insanlık onuruna yönelmiş en büyük tehditlerden biridir. Kadına yönelik her türlü şiddeti en güçlü şekilde kınıyor, bu tür insanlık dışı eylemlerin karşısında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Erciyes Üniversitesi olarak bu konuda farkındalık oluşturmak ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz. Yaşamını yitiren öğrencimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm üniversitemize başsağlığı diliyoruz." denildi. 

https://www.turkhaber.com/haber/quot-butcenin-2-trilyon-741-milyari-faize-gidecek-quot-4124149.html

Haftanın Öne Çıkanları

Çankaya Belediyesi’nden 65 Yaş Üzeri Vatandaşlara Yönelik Anlamlı Proje

2025-10-18 10:19 - Gündem

İşte zamlı sigara fiyatları

2025-10-19 09:28 - Bursa

Erciyes Üniversitesi'nde pompalı saldırıda bir genç öldürüldü

2025-10-23 15:50 - Gündem

İki çocuğunun babası kuzeni çıktı

2025-10-19 12:29 - Gündem

2 kişiyi öldürüp, 2'si polis 7 kişiyi yaraladı; çatışmada etkisiz hale getirildi: Yeni detaylar!

2025-10-19 13:54 - Gündem

Toprak Razgatlıoğlu’nun Dünya Superbike Şampiyonluğuna 1 yarış kaldı

2025-10-18 16:22 - Spor

Balıkesir'de dün gece yaşanan depremin ardından büyük tehlike ortaya çıktı

2025-10-22 13:43 - Gündem

Çorum, Şehrin Kalbindeki Demir Yığınından Kurtuluyor

2025-10-18 23:19 - Siyaset

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den Bursa ve bölge için bir uyarı daha!

2025-10-21 11:59 - Bursa

Bursa genci ve yaşlısıyla Cumhuriyet Bayramı'na hazırlanıyor

2025-10-19 16:38 - Bursa

İlgili Haberler

CarrefourSA’da Yapay Zeka Asistanı Alista ile Akıllı Alışveriş Deneyimi Başladı

10:53 - Gündem

NATO üyesi 32 ülkenin lideri Ankara’da buluşacak

21:10 - Gündem

Birliğine dönerken kazada hayatını kaybetmişti, son yolculuğuna uğurlandı

19:12 - Gündem

12'nci Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonu'nda

17:22 - Gündem

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP’den istifa etti

17:16 - Gündem

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu'nun dev konvoyla karşılanacağı program iptal!

10:55 - Siyaset

Arnavutköy ve Zeytinburnu'nda operasyon: 198 kilogram uyuşturucu ele geçirildi; 5 gözaltı

10:41 - Asayiş

ASELSAN süper iletken kuantum işlemci birimi geliştirecek

10:09 - Teknoloji

DEVLETLERİN VERGİ EGEMENLİĞİ

09:11 - YAZARLAR

Çocuklar Sokak Oyunları Şenliği'nde doyasıya eğlendiler

09:08 - Bursa