?>

Hababam ekibi yeniden bir arada

Hababam Sınıfı’nın ünlü oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık Bilecik’te eski günlere geri döndü.

Magazin - 8 yıl önce

Bozüyük Belediyesi tarafından 28 Temmuz - 06 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali gala programı ile başladı. Gala programına sevilen sinema, film ve tiyatro sanatçıları katılırken programda Hababam Sınıfı Tatilde filminde giydikleri izci kıyafetleri programa katılan Hababam Sınıfı’nın ünlü oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık’ın sergilediği Hababam Vokal Grubu izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
"ESKİLERİ YAD ETMEK, BELKİ O GÜNLERİ HATIRLAMAK BİZLERİ GERÇEKTEN ÇOK MUTLU EDİYOR"
Misafirlere hitaben kısa bir konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı festival hakkında bilgi vererek “Eskileri yad etmek, belki o günleri hatırlamak bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Çünkü geçmiş yıllarda ya da günümüzdeki filmlerde birçok olaylarda onlardan örnek alıyoruz, o sanatçıları ve yaşananları kendimizle bağdaştırıyoruz. Ya da çocuklarımıza ‘bakın eskiden hayat böyleydi, yaşam bu şekildeydi’ diyoruz. Bizler de neslimize sinemayı aktarabilmek ve aynı zamanda sinemayı daha değerli hale nasıl getirebiliriz diye birçok proje üretmeye ve farklı projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu noktada ilk etapta bir kültür merkezimizin olması gerektiğinden yola çıkarak Kültür Merkezi projemizi tamamladık. Ardından 3 yıldır düzenlediğimiz tiyatro festivallerinde birçok değerli sanatçımızı ücretsiz olarak vatandaşlarımızla buluşturduk. Daha sonra da bizlere böyle 44 metrekarelik yeşil bir alanda, bugün beraber olduğumuz bu platformda sinema sanatçılarımızı, tiyatro sanatçılarımızı vatandaşlarımızla buluşturup, hemen arkada da amfi tiyatroda geçen sene düzenlediğimiz bu sene ikincisini idrak ettiğimiz bu sinema günlerini yapmak nasip oldu. Birlik ve beraberliğimizi en yüksek seviyede hissetmemiz gereken günlerde yaşıyoruz. Açık hava sinemasının bizdeki özelliğini, o eski sinemaları hatırlamak, o günlerde insanların birbirine göstermiş olduğu saygı, sevgi içerisinde, hoşgörü altında ‘beraberiz, birlikteyiz ve yan yana oturabiliyoruzu göstermekten bizler son derece mutluyuz” dedi.
ÜNLÜ OYUNCULARA ’ONUR ÖDÜLLERİ’ TAKDİM EDİLDİ
Konuşmanın ardından gala özel ’Onur Ödülleri’ Başkan Bakıcı tarafından Hababam Sınıfı’nın ünlü oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık’a takdim edildi. Programın sonunda Başkan Bakıcı sinema festivaline katılanlar ve protokol ile birlikte Hababam Sınıfı’nı izlendi. Ardından Hababam Sınıfı’nın ünlü oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık, Hababam Sınıfı Tatilde filminde giydikleri izci kıyafetleri ile Hababam Vokal Grubu gösterisini sahneledi. (İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

60 sanatçı sahne alacak: Eylül ayında İstanbul’da...

2018-07-25 14:08 - Magazin

Aref Türkiye’ye döndü

2018-07-28 13:15 - Magazin

Günün özeti

2018-07-28 21:32 - Gündem

Fetih Müzesi Panorama 1326 ile turizmde yeni dönem başlayacak

2018-07-26 17:58 - Bursa

Efsaneler bir arada!

2018-07-25 12:13 - Bursaspor

Kanada büyükelçisi Bursa sanayiine hayran kaldı

2018-07-27 14:46 - Bursa

Polisten alkışlanacak hareket

2018-07-31 12:19 - Gündem

Adıyaman çiğ köftesi tescillendi

2018-07-27 22:14 - Gündem

Hababam ekibi yeniden bir arada

2018-07-31 20:35 - Magazin

KKTC’de yakalanan FETÖ zanlıları Mersin’e getirildi

2018-07-31 13:45 - Asayiş

İlgili Haberler

Michaela Astro'dan ünlülere Venüs Retrosu uyarısı!

10:13 - Magazin

Slash, İstanbul'da konser verecek

16:02 - Magazin

İstanbul Kültür Yolu Festivali’nde Ceza İle Rap Rüzgarı

17:37 - Magazin

Sibel Can’dan Boğaz’da özel gece

17:25 - Magazin

Ece Vahapoğlu'ndan Chenot Palace Gabala için özel davet

10:31 - Magazin

Günün Manşetleri

Bursa'da çifte cinayette Korkunç itiraf! Barfiks demiri ile vurdum

19:46 - Bursa

Bursa'da bindi-indi zamlı taksi ücretleri belli oldu

17:17 - Bursa

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan flaş karar!

17:09 - Spor

Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Biba: Büyükorhan'dan 646 talep var!

16:50 - Bursa

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Kayapa OSB’deki katı atık tesisi hakkında görüşlerini aktardı

16:43 - Bursa