?>

İnegölspor’dan şikeyle ilgili açıklama

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, iki kalecisi Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen’in sözleşmelerini şikeye karıştıkları gerekçesiyle feshetmişti.

Spor - 3 yıl önce

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, iki kalecisi Sercan Çobanoğlu ve Emre Selen’in sözleşmelerini şikeye karıştıkları gerekçesiyle feshetmişti. İnegölspor, şike iddialarıyla alakalı resmi bir açıklama da yayımladı.
İnegölspor tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz tarafından 20.12.2022 tarihinde eski futbolculardan kaleciler Emre Selen ve Sercan Çobanoğlu’nun, İnegölspor aleyhine şike yaptıklarına ilişkin olarak açıklama yapılmış ve tarafımızca ilgiler hakkında İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde suç duyurusunda bulunulmuştur. Kulübümüz tarafından yapılan suç duyurusuna istinaden İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca ve Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı (KOM) tarafından yürütülen hızlı ve hassas araştırma ve çalışmalar sonucunda soruşturma elde edilen veri ve bilgiler ışığında 27.03.2023 tarihinde şike çerçevesinde adı geçen şüpheliler Emre Selen, Sercan Çobanoğlu ve tespit edilen 4 şüpheli daha İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile göz altına alınmıştır. Adı geçen şüpheliler ve diğer 4 şüphelinin ifadeleri alınarak şüphelilerden Emre ve Sercan’ın dahil olduğu 5 kişi tutuklama talebi ile 1 şüphelide adli kontrol talebi ile 29.03.2023 tarihinde İnegöl Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. Ve İnegöl Sulh Ceza Hakimliğince tutukluluğa sevk edilen kaleciler Emre Selen, Sercan Çobanoğlu ve diğer 3 şüpheli aynı gün tutuklanmış ve cezaevine gönderilmiştir.
İş bu alçak eylemler nedeniyle, İnegöl şehri, İnegölspor kulübü ve İnegölspor taraftarı olarak oldukça zarar görmüş ve menfaatlerimiz zedelenmiştir. Yine de kulübümüze karşı bu haince eylemleri yapanların bu aşamada adalet önünde gereken muameleyi görmeleri bizi bir nebze mutlu etmiştir. Yargılama sonucunda da gerekli cezaları almaları adına her zaman olduğu gibi var gücümüzle çabalayacağız ve takipçisi olacağız. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, İnegölspor camiasının, şanlı taraftarımızın ve yöneticilerimizin emeklerine ihanet edenler hakkında gerekli mücadeleye vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.
Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'da hangi şehirden kaç kişi yaşıyor?

2023-03-25 15:23 - Bursa

TGTOF temsilcileri, geleneksel Türk okçuluğunu yaygınlaştırmak için çalışıyor

2023-03-30 13:15 - Bursa

Tanesi on liradan satılıyor

2023-03-26 11:14 - Gündem

A Milli Futbol Takımı'nın Bursa'da oynadığı maçların istatistiği

2023-03-27 10:19 - Bursa

Gazeteci Erkan Tan'ın acı günü: Hikmet Tan hayatını kaybetti

2023-03-30 12:35 - Bursa

Bursa, dünyanın önde gelen astronotlarını ağırlayacak

2023-03-24 12:24 - Bursa

CHP Bursa'nın emek cephesi aday adayı: Süleyman Ayyılmaz

2023-03-24 19:40 - Bursa

Kızılcık Şerbeti’nde Nursema isyan etti, ortalık fena karıştı!

2023-03-25 09:01 - Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe Hanım'ı Bursalı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile akraba olduğu ortaya çıktı

2023-03-27 11:53 - Bursa

İnegölspor’dan şikeyle ilgili açıklama

2023-03-30 13:26 - Spor

İlgili Haberler

Filenin Efeleri, Belçika'yı 3-0 mağlup etti

19:50 - Spor

Topuk Yaylası’nda 20 bin taraftarla sarı-lacivert coşku

20:21 - Spor

Halis Karataş: "100. yıl benim için çok önemliydi"

19:45 - Spor

100. Gazi Koşusu’nda ödüller sahiplerini buldu

19:36 - Spor

Gazi Koşusu'nu kazanan belli oldu

17:19 - Spor

Günün Manşetleri

TÜGİAD Bursa'nın 10 üye firması Türkiye devleri arasında

19:59 - Bursa

Feng Shui mekanlardaki yaşam enerjisini yükseltiyor mu?

19:37 - Bursa

Hayat Hastanesi'nden çevreye anlamlı dokunuş

18:28 - Bursa

Bursalılar yanacak!

17:58 - Bursa

Gazi Koşusu'nu kazanan belli oldu

17:19 - Spor