?>

Keçiören Belediyesi, zehirlenerek vefat eden anne ve kızının ismini verdiği parkın açılışını yaptı

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA BÖCEK İLACININ YAYDIĞI KİMYASAL MADDE NEDENİYLE ZEHİRLENEREK TALİHSİZ BİR ŞEKİLDE YAŞAMINI KAYBEDEN ANNE VE KIZININ İSMİNİ TAŞIYAN ELİF SUDE PARKIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ.

Gündem - 2 yıl önce

Geçtiğimiz aylarda böcek ilacının yaydığı kimyasal madde nedeniyle zehirlenerek talihsiz bir şekilde yaşamını kaybeden anne ve kızının ismini taşıyan Elif Sude parkın açılışı gerçekleşti.

Ankara’nın Keçiören Sancaktepe Mahallesi’ndeki Hacılar Apartmanı’nda Haziran ayında böcek ilacının yaydığı kimyasal madde nedeniyle zehirlenerek talihsiz bir şekilde yaşamını kaybeden Türkan Sabancılar (39) ve kızı Elif Sude Sabancılar’ın ismini taşıyan parkın açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un katıldığı törenle yapıldı.

Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilen parkın açılış törenine Belediye Başkanı Altınok’un yanı sıra AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Sabancılar ailesi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle sakinleri ve muhtarlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştirildiği açılışta konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Toplumsal birlik ve beraberliğimizin devamı için bizi sevindiren olaylar kadar, üzüldüğümüz olayları da bizlere referans olsun diye unutmuyor, unutturmuyoruz. Talihsiz olaylarda kaybettiğimiz vatandaşlarımızın adlarını, vefa göstergesi olarak şehrimizde yaşatmaya devam ediyoruz. Acıları paylaşma ve vefa Keçiören’imizin mayasında ve havasında var. Türkan Sabancılar’a ve minik kızımız Elif Sude Sabancılar’a Rabbimden rahmet diliyorum. Sabancılar Ailesi’ne ve sevenlerine başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum” dedi.

Kurdele kesim merasiminin ardından park dualarla hizmete açıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Yüksek İhtisas Hastanesi'ne Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan Ay Başhekim atandı

2023-08-08 12:16 - Bursa

Yeni Mezun Bir Mimar Nasıl İş Bulur?

2023-08-03 15:57 - Gündem

Yüksek İhtisas'da çığır açan Doç. Dr. Metin başhekimliği devrediyor

2023-08-07 22:21 - Bursa

Fenerbahçe’nin Maribor maçı kadrosu belli oldu

2023-08-05 11:31 - Spor

Küçükçekmece’de Halkalı Gençlik Merkezi’nin açılışı yapıldı

2023-08-01 15:53 - Gündem

Bursa'da avlanmasının yasaklandığı Resmi Gazete tarafından duyuruldu

2023-08-02 11:58 - Bursa

Nazilli Ticaret Odası ev sahipliğinde bir araya geldiler

2023-08-05 14:00 - Ekonomi

Meteor düştü iddiası: Yalova’dan da gözlemlendi

2023-08-07 10:09 - Teknoloji

Keçiören Belediyesi, zehirlenerek vefat eden anne ve kızının ismini verdiği parkın açılışını yaptı

2023-08-08 15:30 - Gündem

Almanya'da önemli olmayan durumlarda çocuklarını acil servise götürenlerden ücret alınması öner

2023-08-07 20:32 - Dünya

İlgili Haberler

Lüks sitede korkunç ölüm

10:46 - Gündem

Kayseri Büyükşehir, Paris’ten Erciyes’e Tanıtım Köprüsü Kurdu

10:28 - Gündem

Çalışanların Fikri Hayata Geçirildi, Atıklar ile ATM Üretildi

10:30 - Gündem

13. Mimari Doğal Taş Yarışması Başvurulara Açıldı!

10:14 - Gündem

Form Şirketler Grubu ve TEGV İş Birliğiyle Ateşböceği 1.231 Çocuğa Eğitim Ulaştırdı

10:01 - Gündem

Günün Manşetleri

Günlerdir kayıp kızını arayan Bursalı annenin acı feryadı!

10:34 - Bursa

Bursa'da genç kadın taksi durağına saldırdı: İşte o görüntüler

10:28 - Bursa

Bursa Büyükşehir'in üreticiye olan mazot desteği 1 Mart'ta son buluyor!

10:16 - Bursa

Bursa Yıldırım'da su kesintisinin uygulanacağı bölgeler

10:11 - Bursa

Bursa'da okulda kalp krizi geçiren lise öğrencisi, hayatını kaybetti

10:03 - Bursa