?>

Nilüfer Belediyesi Balkan Panayırı renkli görüntülere başladı

Nilüfer Belediyesi ve BAL-GÖÇ iş birliğiyle düzenlenen 14’üncü Nilüfer Balkan Panayırı’nın ilk günü dolu dolu geçti. Balkanların sevilen şarkıları ve lezzetlerinin buluşma noktası olan panayırda Suzan Kardeş, Nilüferlileri coşturdu.

Bursa - 50 dk. önce

Balkan kültürünü tanıtmak ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla Nilüfer Belediyesi ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) iş birliğiyle düzenlenen Balkan Panayırı Balkan Mahallesi’nde başladı. Balkan kültürü, müziği ve lezzetlerinin buluşma noktası olan panayırının açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bal-Göç Başkanı Emin Balkan, Bulgaristan Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Panayır alanındaki stantları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şadi Özdemir, panayırın yeni yerinin mahalle muhtarlıkları ile mahalle komitelerinin talepleri doğrultusunda belirlendiğini ifade etti.

Farklılıkları en büyük zenginlik olarak kabul ettiklerini belirten Başkan Şadi Özdemir, “Balkanların kültürünü, sanatını ve gastronomisini bu organizasyonda bir araya getiriyoruz. Bizleri birbirimize bağlayan anılarımız, ortak kültürümüz ve neşemizdir. Umarım panayırımızı uzun yıllar boyunca devam ettiririz. Sofralarımızın bereketi, sohbetlerimizin bolluğu eksik olmasın; türkülerimiz ve şarkılarımız hiç susmasın” dedi.
Başkan Şadi Özdemir, konuşmasının ardından Dumlupınar Mahalle Muhtarı Mustafa Aktaş, Kurtuluş Mahalle Muhtarı İpek Saldız ve Balkan Mahalle Muhtarı Samet Sönmez’i sahneye davet ederek, destekleri için teşekkür etti.

Bal-Göç Başkanı Emin Balkan, panayır için Şadi Özdemir’e ve emeği geçenlere teşekkür etti. Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban ise Nilüfer Belediyesi ile kardeşlik bağlarının sonsuza kadar devam etmesini istediklerini söyledi.
Protokol konuşmalarının ardından sahne alan Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, sergilediği gösteriyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Gösterinin ardından program, Mutlu Dindar konseri ile devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Suzan Kardeş ise seslendirdiği şarkılarla Nilüferlileri coşturdu. Seyircilerin arasına inerek şarkılarını Nilüferlilerle birlikte söyleyen Kardeş, unutulmaz anlar yaşattı. Panayırın ilk günü, DJ Samet Kurtuluş’un performansıyla coşkulu bir şekilde sona erdi.
Yeme-içme, alışveriş ve oyun alanlarının bulunduğu Balkan Panayırı, pazar akşamı sona erecek.

https://www.turkhaber.com/haber/fenerbahce-olagan-genel-kurul-toplantisi-basladi-4156248.html

Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta

2026-09-21 08:51 - Gündem

Bursaspor'dan Köfteci Yusuf'a teşekkür

2026-09-25 12:23 - Bursaspor

Özgür Özel'den Mansur Yavaş'ın istifasına ilk yorum

2026-09-23 15:40 - Gündem

Limon üreticisinde Rusya endişesi

2026-09-23 17:03 - Ekonomi

Binlerce kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı iptal edildi

2026-09-21 16:58 - Gündem

Başkan Enes Çelik: Bursasporluların duruşu bellidir

2026-09-21 12:56 - Bursaspor

Bursaspor Basketbol'a şort ve tribün isim sponsorluğu desteği

2026-09-25 15:58 - Bursaspor

Bursa'da güneşli günlerden sonra yeniden yağmur geliyor!

2026-09-23 17:49 - Bursa

12 ilde yatırım ve fon dolandırıcılığı yapan çeteye operasyon: 20 gözaltı

2026-09-25 16:41 - Gündem

Bursa Mustafakemalpaşa Çayı'nda her yıl yaşanan korkunç manzara yeniden yaşandı

2026-09-23 17:45 - Bursa

İlgili Haberler

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: İlçemizin sadece bugününe değil, geleceğine de hizmet ediyoruz

11:30 - Bursa

Bursa Kestel Belediyesi'nde yoğun gündem

10:39 - Bursa

İMSİAD'dan Bursa'nın konut ihtiyacına göre öneriler

10:32 - Bursa

Uludağ Üniversitesi öğrencileri sanayide saha tecrübesi kazanacak

10:20 - Bursa

Bursa'da kayıp olarak aranan çocuk geçirdiği trafik kazasında bulundu

10:00 - Bursa

Günün Manşetleri

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: İlçemizin sadece bugününe değil, geleceğine de hizmet ediyoruz

11:30 - Bursa

Türkiye, İtalya karşısında ilk galibiyetini Bursa'da almak istiyor!

11:23 - Spor

Nilüfer Belediyesi Balkan Panayırı renkli görüntülere başladı

11:14 - Bursa

Yaşanan fon soruşturması hakkında AK Parti'den açıklama

10:45 - Gündem

İMSİAD'dan Bursa'nın konut ihtiyacına göre öneriler

10:32 - Bursa