?>

Türkiye'nin gündeminde olan Swinger operasyonunda yeni detaylar!

Adana merkezli 16 ilde düzenlenen swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı. 69 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda bir apartmanda bulunan iki komşunun da swinger partilerine katıldığı, alt kattaki komşunun disko topu bozulunca üst kat komşusundan disko topunu istediği, onun da asansöre koyarak alt kata gönderdiği öğrenildi.

Gündem - 2 yıl önce

Adana polisi bazı kişilerin internet üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı. 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı. 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey olmak üzere toplam 74 kişinin Türkiye genelinde gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde birlikte olduklarını saptadı.

80 ADRESE ŞAFAK OPERASYONU

Şüphelilerin adreslerini belirleyen polis, Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle 6 Ekim 2020 günü şafak vakti operasyon yapıldı.

69 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Baskınlarda, 69 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde arama yapan polis, çok sayıda fantezi ürünü, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi. Zanlılardan 4'ü kadın 41'i ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilirken diğer şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

ÜST KOMŞUDAN DİSKO TOPU ALMIŞ

Zanlılar, her haftanın cumartesi günü bir kişinin evinde toplanıp yaptığı partilerde mutlaka ışıkları söndürüp disko topu kullandı. Bir apartmanda bulunan iki komşunun da swinger partilerine katıldığı, alt kattaki komşunun disko topu bozulunca üst kat komşusundan disko topunu istediği, onun da asansöre koyarak alt kata gönderdiği öğrenildi.

30 ŞAHSA 2 YIL 6 AY HAPİS

Adana 25. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 22 Aralık'ta davanın 12. duruşması görüldü ve 38 şahsın cezası kesinleşti. 30 şahsa 'Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verilirken hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ayrı ayrı yer olmayıp aynen infazına karar verildi. 8 şahsa ise 'Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek' suçundan 1 yıl 8 ay 4 gün hapis cezası verilirken hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ayrı ayrı yer olmayıp aynen infazına karar verildi.
Haftanın Öne Çıkanları

Çok sayıda çifte swinger operasyonu

2023-12-28 10:28 - Gündem

Kayseri’de ilk olan ‘Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na yoğun ilgi

2023-12-25 12:16 - Gündem

Türkiye'nin gündeminde olan Swinger operasyonunda yeni detaylar!

2023-12-29 12:10 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 2023'te Gazze için yoğun diplomasi

2023-12-29 11:43 - Siyaset

Bursa ekonomisine büyük katkı sağlayan BEKSİAD'ta bayrak değişimi

2023-12-26 10:24 - Bursa

Milli hentbolcu Beyza Karaçam, ön çapraz bağ ameliyatı oldu

2023-12-28 11:49 - Spor

Bursalı iş insanı öldürülüp denize atıldı

2023-12-25 14:48 - Bursa

BEKSİAD'da bayrak değişimi; yeni başkan Servet Yılmaz

2023-12-26 19:38 - Bursa

Afrika’dan öğrenim için geldiği Ankara’da sokak köpekleri hastanelik etti

2023-12-27 16:50 - Asayiş

MasterChef’ten Mehmet Şef, “All Star’da sürpizlere açık ve zor bir final olacak”

2023-12-28 10:48 - Magazin

İlgili Haberler

117 yıllık gelenek yaşatılıyor

20:50 - Gündem

Tarihi zirvede adres İstanbul

19:15 - Gündem

Şarkıcı Hande Yener kanser sürecini Medicana’da anlattı

18:10 - Gündem

İstanbul Esenler'de metro raydan çıktı

17:40 - Gündem

Kerimcan Durmaz'a hapis cezası

17:14 - Gündem

Günün Manşetleri

Ulu Cami'de Berat Kandili

22:50 - Bursa

“İstemezükçüler” haklı çıktı/ çıkıyor/ çıkacak!

20:55 - YAZARLAR

Bursa’da kayıp alarmı

20:55 - Bursa

Bursaspor, Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarına başladı

17:50 - Bursaspor

Meteoroloji, Bursa'nın 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı

17:30 - Bursa