?>

Uluslararası öğrencilere Başkan Dündar’dan sertifika

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Dündar,pandemi nedeniyle ülkelerine gidemeyen öğrenciler için düzenlenen Okçuluk, Bocce ve Masa Tenisi eğitimlerine katılan öğrencilere sertifikalarını verdi.

Bursa - 5 yıl önce

Dünyanın 72 farklı ülkesinden 140 öğrencinin eğitim gördüğü Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, pandemikısıtlamalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün düzenlediği Okçuluk, Bocce ve Masa Tenisi kursları ile değerlendirdi. Üç farklı spor branşında eğitim alma imkanıbulan öğrenciler, düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldı.
Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, okul yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yemek yiyip sohbet etti. Ardından öğrencilerin okçuluk, bocce ve masa tenisi maçlarını izleyen Başkan Dündar, pandemi sürecinin Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri için bir fırsata dönüştüğünü söyledi. Başkan Dündar, “Pandemi nedeniyle bir yıldır ülkelerine gidemeyen öğrenci kardeşlerimiz, zorunlu şekilde kaldıkları okullarında boş durmayıp, hem eğitimlerine, hem de sportif faaliyetlerine devam ettiler. Diğer arkadaşları uzaktan, bilgisayarlar aracılığı ile eğitim alırken, onlar öğretmenleri ile yüz yüze eğitimlerine devam etme fırsatı buldu. Eğitimin yanında farklı branşlarda aldıkları spor eğitimleri ile de, boş zamanlarını değerlendirme fırsatı buldular. Bu da, aslında eğitimlerinde kendileri için bir şans oldu” dedi. Başkan Dündar, konuşmaların sonunda üç farklı spor branşında eğitim alan öğrencilere sertifikalarını verdi.

 

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer’in de katıldığı programda bir konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da kısıtlama günlerinde ülkelerine dönemeyen öğrenciler için üç farklı branştaspor eğitim kursları düzenlediklerini söyledi. Başkan Aktaş, “Evlerine, ülkelerine gidemeyen öğrenci kardeşlerimiz için, belki de bu bir fırsat oldu. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin eğitimlerinize katkıda bulunmak, destek olmak bizlerin temel görevi. Sizler de, Bursa’da eğitim almış kardeşlerimiz olarak artık birer Bursa gönüllüsüsünüz. Sizlere bundan sonraki hayatlarınızda da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

300 bin kişi konut alırken dolandırıldı!

2021-02-11 14:58 - Ekonomi

Alina Boz'dan üstsüz paylaşım

2021-02-12 21:13 - Magazin

Bursa'nın o mezarlığında gece yarısı paranormal olay!

2021-02-07 13:05 - Bursa

İnegöl'e Endonezyalı damat

2021-02-08 20:40 - Bursa

Bursa’da 6 kiloluk dev mezgit yakalandı

2021-02-07 13:02 - Bursa

Uluslararası öğrencilere Başkan Dündar’dan sertifika

2021-02-12 22:23 - Bursa

FETÖ'cüler şimdi de Hollanda'da yuvalanıyor

2021-02-05 22:25 - Dünya

Doğukan Manço'dan, Yusuf Güney'e yalanma

2021-02-07 01:09 - Magazin

"Akit paçavrasının haberi tam bir palavra"

2021-02-06 00:19 - Gündem

Aylık kazançları15 bin lira

2021-02-07 17:39 - Ekonomi

İlgili Haberler

Yıldırım Belediyesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

12:16 - Bursa

BTÜ'nün iki mühendislik bölümüne MÜDEK akreditasyonu

11:54 - Bursa

Elektrikli bisiklet sürücüsü alkollü çıktı, "Eve gidiyordum" dedi

10:26 - Bursa

Bursa'da park halindeki otomobiller alev topuna döndü

10:07 - Bursa

Bursa'da huzur operasyonları devam ediyor

09:20 - Bursa

Günün Manşetleri

Yıldırım Belediyesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

12:16 - Bursa

THKP/C Dev-Yol Devrimci Hareket'e şafak baskını

12:12 - Gündem

Özgür Özel, Deniz Göktaş'ı cezaevinde ziyaret etti

12:00 - Gündem

BTÜ'nün iki mühendislik bölümüne MÜDEK akreditasyonu

11:54 - Bursa

Yapılan iğne sonrası yürüyemez hale geldi

10:55 - Gündem