1000 kişilik katılımla Şahin’den ‘vaatler’

1000 kişilik katılımla Şahin’den ‘vaatler’

1000 kişilik katılımla Şahin’den ‘vaatler’

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki ezeli AK Parti-CHP rekabetinde, genel vaatlerini ve projelerini ilk açıklayan, Cumhur İttifakı’nın adayı Necati Şahin olacak.

Artık…

Yerel seçimlere, 3 hafta kaldı.

Bursa’ya bakarsak…

AK Parti ile CHP’nin ezeli rekabetindeki Büyükşehir ve Nilüfer’in sonuçları, daha da çok merak ediliyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Büyükşehir adaylığı ve ardında 20 yılını bıraktığı Nilüfer’in geleceği, flaş durumlara dönüşmüştü.

CHP’nin adayı Turgay Erdem’in, yönetimsel vaatlerini, projelerini ne zaman açıklayacağı, netlik kazanmadı.
Nilüfer gibi…
Aynı belediye başkanı tarafından 4 dönem yönetilen ilçeye projeler olarak neler vaat edeceği önem taşıyor, ancak şu zamana kadarki açıklamaları, ‘Bozbey’in Nilüfer’i’ fotoğrafıyla aynılık gösterecektir.

Kentliyle beraber yönetim ve vizyon gibi kavramlara odaklanan Erdem, siyaseten de ‘CHP’nin kalesini düşürtmeme’ mesajı veriyor.

AK Parti ise…

Necati Şahin’in adaylığına güveniyor ve bu kez sonuca gideceğini, ‘tarih yazılacağı’ düşüncesi taşınıyor.

Şahin, yönetimsel vaatlere, projelere ilişkin basın toplantısını bugün düzenleyecekti, ancak 14 Mart’a ertelendi.

Gerekçesi…

Sadece basının katılımıyla kalmayan; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın gibi, geniş katılımlı buluşma planlanıyor.

1000 kişilik davetiyle…
Podyumpark’taki Podyum Davet’te yapılacak organizasyona, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, işadamları dernekleri ile diğer önde gelen sivil toplum federasyon ve dernekleri de katılacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP’nin milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri de, yer alacaklar.

Şahin, şimdiye kadarki açıklamalarında kurumsal yönetim anlayışıyla beraber, fiziki projelere odaklı 5 yıl vaat ediyor.

Bu arada…

CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın adayı Bozbey, Büyükşehir adaylığına ait büyük tanıtımını, gelecek hafta Bursa Akademik Odalar Birliği’nin merkezindeki büyük, ana salonda gerçekleştirecek.

Bozbey de, 500 izleyici kapasitesiyle geniş katılımlı buluşma hedeflerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geleceği 12 Mart’ın ertesine planlama öngörülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...