6 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN BODRUM, MARMARİS VE FETHİYE İLÇELERİNDE DÜZENLENEN YASADI DIŞI İNSAN KAÇAKÇILIĞI ORGANİZATÖRLERİNE YÖNELİK GÖZALTINA ALINAN 9 ŞÜPHELİDEN 6’SI TUTUKLANDI.

6 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde düzenlenen yasadı dışı insan kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gözaltına alınan 9 şüpheliden 6’sı tutuklandı.


Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünce müşterek olarak yasa dışı göç akışının engellenmesi ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, Bodrum, Marmaris, Fethiye ilçelerinde operasyonlar düzenlendi.


Yapılan operasyonlarda, 9 organizatör tespit edilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. 9 şüpheliden 3 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 6 şüpheli tutuklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...