Alkol alıp otomobiliyle semt pazarına girdi

Burdur’da duyanları hayrete düşüren, pazar alışverişindeki vatandaşların ve esnafın canını hiçe sayan feci bir olay yaşandı.

Alkol alıp otomobiliyle semt pazarına girdi

Alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, otomobiliyle kurulan semt pazarının içine dalarak tezgahların arasında ilerlemeye çalıştı. Facianın eşiğinden dönülen olayda, esnafın dikkati sayesinde durdurulan sürücüye adeta ceza yağdı.

Tezgahların Arasında İlerlemeye Çalıştı

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Burdur merkezde bulunan tarihi Ulucami çevresindeki semt pazarında meydana geldi. Pazarın en yoğun olduğu saatlerde B.G. (27) isimli sürücü, idaresindeki 15 AEJ 350 plakalı otomobille pazar alanına girdi.

Alışveriş yapan vatandaşların ve tezgahların arasında otomobiliyle ilerlemeye çalışan B.G.’yi gören pazar esnafı hemen harekete geçti. Aracın önüne geçerek sürücüyü durduran esnaf, olası bir yaralanma veya facianın önüne geçerek durumu vakit kaybetmeden polis ekiplerine bildirdi.

Hem Ehliyetsiz Hem 1.86 Promil Alkollü Çıktı

İhbar üzerine pazar yerine hızla intikal eden trafik polisleri, sürücü B.G.’yi araçtan indirerek alkol testi yaptı. Yapılan kontrollerde sürücünün hem sürücü belgesinin (ehliyetinin) olmadığı hem de yasal sınırların çok üzerinde, tam 1.86 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ayakta durmakta güçlük çeken sürücü, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

https://www.turkhaber.com/haber/devlet-hastanesinde-korkutan-patlama-dogal-gaz-sikismasi-sonucu-3-personel-yaralandi-4143921.html

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR