Ankara’da damperi açık kamyon üst geçidi yıktı: 3 yaralı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, damperi açık şekilde seyrettiği iddia edilen bir kamyonun yaya üst geçidine çarpması sonucu korkunç bir kaza meydana geldi.

Ankara’da damperi açık kamyon üst geçidi yıktı: 3 yaralı!

Çarpmanın şiddetiyle koca beton üst geçit yola yıkılırken, olayda ilk belirlemelere göre 3 vatandaş yaralandı. Devrilen üst geçit nedeniyle Samsun yolu istikameti trafiğe tamamen kapandı.

Damper Açık Unutulunca Üst Geçit Yerle Bir Oldu

Feci kaza, Altındağ ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi Tesviyeci Caddesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde, Samsun istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yol üzerinde seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir kamyonun damperi açık kaldı.

Sürücünün durumu fark etmemesi üzerine, hızla ilerleyen kamyonun damperi yol üzerindeki yaya üst geçidine şiddetle çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya üst geçidinin ana gövdesi büyük bir gürültüyle çöktü ve ana yolun üzerine yıkıldı.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi: 3 Yaralı Var

Üst geçidin yıkılmasıyla birlikte çevredeki araçlar ve yayalar büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, AFAD ve acil sağlık ekibi sevk edildi.

Yıkım esnasında köprü üzerinde veya çevresinde bulunan ve ilk belirlemelere göre yaralanan 3 vatandaş, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olup olmadığına dair incelemeler sürüyor.

Trafik Kilitlendi, Ekiplerin Çalışması Sürüyor

Kaza nedeniyle Turgut Özal Bulvarı Samsun istikameti araç trafiğine tamamen kapatıldı. Polis ekipleri yolda geniş güvenlik önlemleri alarak trafiği alternatif güzergahlara yönlendirirken, uzun araç kuyrukları oluştu.

Yolu kapatan devasa beton blokların ve kazaya karışan kamyonun kaldırılması için belediye ve karayolları ekipleri iş makineleriyle yoğun bir çalışma yürütüyor. Kazayla ilgili geniş çaplı adli ve idari soruşturma başlatıldı.

https://www.turkhaber.com/haber/kot-taslama-faciasi-can-almaya-devam-ediyor-4143950.html

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR