Genç kızlar eve çağırdıkları kişiyi dövüp telefonuna el koydu

Samsun’un Atakum ilçesinde eve çağırdıkları arkadaşları Y.E.’yi (17) elektrik süpürgesinin demiriyle darbedip telefonunu çalan E.Y. (25) ve R.M. (25), gözaltına alındı.

Genç kızlar eve çağırdıkları kişiyi dövüp telefonuna el koydu

Olay, dün saat 21.30 sıralarında, Körfez Mahallesi’ndeki evde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. eğlenmek için 1,5 ay önce tanıştığı arkadaşı E.Y. ve R.M.’nin evine gitti.

Burada bir süre vakit geçiren Y.E. ile E.Y. ve R.M. adlı kadınlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle E.Y. ile R.M. elektrik süpürgesinin demiri ve yumrukla, Y.E.’yi darbetti. Telefonu da gasbedilen Y.E., evden kovuldu. Y.E., polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, E.Y. ve R.M.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Bu arada, E.Y.’nin 4, Y.E.’nin ise 7 suç kaydının olduğu bildirildi.

https://www.turkhaber.com/haber/ajet-ten-3-yeni-dis-hat-4132987.html

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR