Kırşehir emniyetinden futbolculara tatlı ikramı

KIRŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, 3. LİG EKİPLERİNDEN KIRŞEHİRSPOR’A ZİYARET GERÇEKLEŞTİREREK FUTBOLCULARA VE YÖNETİME TATLI İKRAMINDA BULUNDU.

Kırşehir emniyetinden futbolculara tatlı ikramı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü; 3. Lig ekiplerinden Kırşehirspor’a ziyaret gerçekleştirerek futbolculara ve yönetime tatlı ikramında bulundu.


Kırşehirspor’un geçtiğimiz hafta sonu Artvin Hopaspor’u 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantilemesinin ardından, Spor Güvenliğinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Özbek ve beraberindeki emniyet personeli, takımın tesislerine moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette, sezon boyunca sahada sergilenen centilmence mücadele ve iş birliği için teşekkür mesajı iletildi.


Ziyaret kapsamında, göreve başlayalı henüz iki hafta olan Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nün yanı sıra antrenman yapan futbolculara ve kulüp yönetimine tatlı ikram edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...