Pazar günü Bursa kent merkezinde araç trafiği geçici olarak durdurulacak

Pazar günü gerçekleşecek Bursa Büyükşehir Cumhuriyet Koşusu nedeniyle kent merkezinde araç trafiği geçici olarak durdurulacak.

Pazar günü Bursa kent merkezinde araç trafiği geçici olarak durdurulacak

BURULAŞ’TAN YAPILAN AÇIKLAMADA;

“25 Ekim 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek Büyükşehir Cumhuriyet Koşusu kapsamında, yarış güzergâhında kalan bölgelerde araç trafiğine geçici olarak kapatma uygulanacaktır.

Bu kapsamda, İpekböceği Tramvay Hattı işletimi saat 10.30 itibarıyla geçici olarak durdurulacaktır. Bölgenin yeniden araç trafiğine açılmasının ardından tramvay seferleri tekrar başlatılacaktır.

Trafik kısıtlaması süresince güzergâhı etkilenen otobüs hatları alternatif güzergâhlar üzerinden hizmet verecektir.

Yolcularımızın ulaşım planlarını belirtilen düzenlemeleri dikkate alarak yapmaları önemle rica olunur.” denildi. 

https://www.turkhaber.com/haber/ Bursa-buyuksehir-belediyesi-nden-asker-harcligi-destegi-basladi-4159082.html

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR