Yaşam alanlarınızı MEC Çetinkaya Mobilya Sanatıyla yenileyin

MEC Çetinkaya Mobilya Sanatı firma sahibi Mustafa Çetinkaya ulusal mobilya markalarının yanı sıra el işçiliği ile kişiye özel mobilyalarda ürettiklerini belirtti.

Yaşam alanlarınızı MEC Çetinkaya Mobilya Sanatıyla yenileyin
Yaşam alanlarımızın en önemli parçalarından bir olan mobilya hergün değişen tasarımlarla başta konforumuz olmak üzere şıklığımızda göstermektedir. 
Ülkemizde mobilyanın başkenti olarak gösterilen Bursa'da 1998 yılında kurulan MEC Çetinkaya Mobilya Sanatı firmasıda bünyesinde bulundurduğu önemli markalara ve kişiye özel tasarımlarla sektörde adından sıkça söz ettirmektedir. 
Firma sahibi Mustafa Çetinkaya, yaptığı açıklamalarda " 1998 yılında Bursa Ovaakça'da başladık. İlk olarak ulusal mobilya markalarının Marmara toptancılığını üstlendik. Ardından İzmir Yolu üzerinde 2 bin metrekarelik alanda oluşturduğumuz mağazamızla müşterilerimize hizmet vermeye devam ettik" ifadelerini kullandı. 
DEĞİŞEN TALEPLER VE KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR
MEC Çetinkaya Mobilya Sanatı firma sahibi Mustafa Çetinkaya, günümüz mobilya sektöründe taleplerin değişken olduğunu belirterek " Önceki yıllarda sabit olan mobilya tasarımları artık günümüzde rağbet görmemektedir. Günümüzde müşterilerimiz daha çok rahatlık ve yüksek kalite talep etmektedir. Özellikle yaşam alanlarında kendilerine has mobilyaları istemektedir. Firma olarak bizde bu talepleri karşılamak için Ankara'da kişiye özel ve el işçiliği ile üretimlerimizi gerçekleştirmekteyiz " dedi. 
"TÜM ÜLKELERE MOBİLYA ÜRETİMİ YAPIP SATIYORUZ" 
Son dönem çalışmalarından da bahseden MEC Çetinkaya Mobilya Sanatı firma sahibi Mustafa Çetinkaya "Ankara'da koltuk atölyesi, mobilya atölyesi ve boyahane bölümlerinden oluşan üç adet atölye kurduk. Profesyonel kadromuz ve çalışma arkadaşlarımızla birinci sınıf hammaddeler kullanarak kişiye özel tasarımlar oluşturup kalite kontrollerimizin ardından müşterilerimize sevk etmekteyiz. Müşteri portföyümüze baktığımızda sadece Türkiye ile sınırlı olmayıp, Avrupa, Orta Doğu, Rusya olmak üzere tüm ülkelere üretim yapıp teslim ediyoruz" açıklamasında bulundu. 
"KALİTEMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR"
Mustafa Çetinkaya, Bursa İzmir Yolu'nda bulunan mağazalarındaki mobilya çeşitliliğinden bahsederken "Mağazamızda klasik, avangarde, country ve modern çizgilerden oluşan geniş bir ürün çeşitliliğimiz bulunmaktadır.Ayrıca müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ölçü, renk değişimi yapıyor ve istedikleri özel tasarımları da Ankara'daki atölyelerimizde üretiyoruz. Önceliğimiz kalite olduğu için Instagram adresimiz üzerinden yayınladığımız tüm ürünlerimizde hiçbir filitre işlemleride uygulamıyoruz. Açıkçası sosyal medya üzerinden tanıtımını yaptığımız ürünlerimizin aynısını mağazamızda da göreceklerdir" dedi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...