Kenan‘dan Sinem‘e sert uyarı!

Kenan İmirzalıoğlu, altı aydır birlikte olduğu Sinem Kobal ile haklarında çıkan haberlerden rahatsız olunca gittikleri yerleri değiştirdi.

Kenan‘dan Sinem‘e sert uyarı!

İmirzalıoğlu, sevgilisi Sinem Kobalı da kalabalık yerlere gitmemesi için uyardı. Sevgilisi Kobal’la şubat ayında Zincirlikuyu’da trafikte görüntüledikten sonra geçen ay Londra Heathrow Havalimanı’nda öpüşürken fotoğrafları çekilen İmirzalıoğlu, haber olmamak için önlemler aldı. Son olarak Nişantaşı’nda bilindik bir restoranda sevgilisi Kobal’la yemek yiyen İmirzalıoğlu, basının gelmediği, görüntü almadığı yerleri tercih etmeye başladı. İmirzalıoğlu’nun, sevgilisini de bu konuda uyardığı öğrenildi. Çift, geçen günlerde Gebze’de bir kebapçı dükkânında yemek yedi.

Yıpranmasını istemiyor

İmirzalıoğlu’nun sevgilisi Kobal’a, “Artık bilindik yerlere gitmeyelim. Sürekli haber olup, ilişkimiz yıpranmasın. Bu dönemi böyle geçirelim” dediği öğrenildi. 15 gün önce Kobal’la Cihangir’deki evinde görüntülenen İmirzalıoğlu, “Kimseden gizlenecek, saklanacak bir şey yok. Rahat etmek için Londra’ya gittik” demişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
TÜRKİYE GÜNDEMİ
Kilis’te Şoke Eden Olay!
Kilis’te Şoke Eden Olay!
www.kiliskenthaber.com