Başkan Dinç, muhtar adaylarıyla buluştu

HACIOĞLU MAHALLESİ’NDE 1 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK OLAN MUHTARLIK SEÇİMİ ÖNCESİNDE ADAYLAR İLE BULUŞAN ERENLER BELEDİYE BAŞKANI ŞENOL DİNÇ, "SÜRECİN VE SEÇİMİN; BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE GEÇECEĞİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUM"

Başkan Dinç, muhtar adaylarıyla buluştu

Hacıoğlu Mahallesi’nde 1 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan muhtarlık seçimi öncesinde adaylar ile buluşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, "Sürecin ve seçimin; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçeceğine gönülden inanıyorum" dedi.


Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Hacıoğlu Mahallesi’nde 1 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan muhtarlık seçimi öncesinde adaylar ile buluştu. Birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusunun yapıldığı buluşma hakkında Başkan Şenol Dinç, "Hacıoğlu Mahallemizde 1 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Muhtarlık Seçimlerinde aday olarak çalışmalarını sürdüren kıymetli arkadaşlarımızla buluştuk. Kim kazanırsa kazansın, kazanan inşallah Hacıoğlu Mahallemiz olacak. Sürecin ve seçimin; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçeceğine gönülden inanıyorum. Bu vesileyle Hacıoğlu Mahallemize ömrünü adayan merhum muhtarımız Hüsnü Karpuz ağabeyimizi rahmet ve özlemle anıyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR