Paranın gözü kör olsun

Bursaspor eski yönetimlerden gelen astronomik borçlar sonrasında mali açıdan gerçekten dar boğazda.

Paranın gözü kör olsun

Buna birde takımın ikinci yarıdaki oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla kanatları kopmuş uçak gibi pikeye geçmesini eklersek, tüm Bursa’nın, yeşil beyaz renklere gönül verenlerin içleri de kan ağlıyor.

Personel, voleybolcular, basketbolcular hatta futbolcular aylardır maaş alamıyor. Transfer taksitlerini daha alamıyor. Futbolcular hariç diğerlerinin sesi çıkmıyor. Ona rağmen herkes çıkıyor işlerini yapmaya çalışıyor.

Evet;

Bütün Bursa, takımı ligin ikinci yarısında iyi çalıştıramayan ve aldırdığı oyuncularla takımı tepetaklak eden gerçek anlamda ‘Fransız’ teknik direktör Paul Le Guen’in gönderilmesini bekliyor.

Ben şuna inanıyorum ki tüm yönetim bu kötü gidişin ardından teknik direktör Paul Le Guen’in biletini kesmiştir.

Gel gör ki paranın gözü kör olsun.

Fransız teknik direktör öyle bir sözleşme yapmış ki, gönderilmesi halinde 1 milyon 200 bin Euro tutarında tazminatı var.

Kendisi giderse de bu rakam yanılmıyorsam 500 bin Euro olarak belirlenmiş. Bu yapılırken de yönetimin dünya çapındaki bir teknik adamla uzun süre çalışma isteğini ortaya koyuyor.

Ama ben şuna inanıyorum, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetimde bu kadar sıcak para olsa, bir dakika Paul Le Guen’i takımın başında tutmaz ve yerine yenisini getirir.

Ama kimi getireceksiniz?

Bence önemli olan o.

Bursaspor gerçekten sırat köprüsünü geçiyor.

Her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.  Ama gelin görün ki kenetlenmek yerine kongreye aylar varken bir de başkanlığa adayım diyerek çıkan insanlar var.

HAYDİ BURSALILAR TRİBÜNE

Bursa kenti için ise çok önemli bir Kayserispor maçı var.

Bu maçın kazanılması demek, ligin dibi ile aranın biraz daha açılması demek. Ama gel gör ki seyircimizin son cezalı maçı. Ve Cuma akşamı Timsah kader maçınlarından birisini oynayacak.

İnşallah tüm Bursa bu maça gelir ve tribünlerde yine inanılmaz destek oluşturur ve galibiyete katkı koyar. Önemli olan iyi günde değil, kötü gün takımın yanında olabilmektir.

KAPILAR NİYE KAPANIR

Ben bir gazeteci olarak çalışmaların sürekli basına kapatılmasına, sadece ısınmaların açılmasına bir anlam veremiyorum. Ardında kötü gidiş sonrasında Özlüce’nin kapıları kapatılıyor. Aslında yönetim kurulu buna da bir çözüm bulmalı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR